Skip to content
Jarkko Tontti

Jarkko Tontti

100

Nuori Voima vietti satavuotisjuhlia eilen 28.5.2008 Villa Kivessä.

Huomioita: Kustantajista kunnostautui Otava, josta oli paikalla peräti neljän hengen lähetystö. Tammen väestä havaitsin kustannuspäällikkö Hannu Harjun. Muiden kustantajien edustajia ei näkynyt (korjatkaa jos olen harhassa). Tai olihan siellä uutta kustantamoa käynnistelevä Touko Siltala, ties kenet hän sai värvättyä kenneliinsä. Vaihdoin sanan ja pari Toukon kanssa. Ei tullut mehukkaita tarjouksia.

Nuori Voima -tunnustuspalkinto annettiin Toisissa tiloissa -ryhmälle, joka koostuu näyttelijöistä ja performanssitaiteilijoista. Vastapalvelukseksi euron kokoisesta palkkinnosta Esa Kirkkopelto nostatti ryhmänsä idulle Villa Kiven nurmikolla. Yleistä hämmästelyä. Ehkä itämistä olisi voinut jatkaa, ja ryhmä olisi voinut myös heilimöidä.

Illalla Korjaamolla olivat kaikki. Sain esikoisrunoilija Jukka Viikilän teoksen, joka on oivaltavasti nimeltään Runoja.

Jaa tämä

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

4 Comments

  1. Jarkko, heips, minäpä se hurvittelen työpäivän päälle Kirjaamossa. Sitä vaan että Helena Sinervon juttu Hesarissa tohon aiheeseen liittyen oli hyvinkin asiallinen. Laita pliis siihenkin linkki.

  2. Mitä Kirjaamo tuumii tuosta Sinervon kirjoituksesta?

  3. Tämähän käy kiinnostavammaksi, tänään HS:ssa Antti Arnkil vastaa Sinervolle ja on asiasta päinvastaista mieltä. Ulkopuolisena on hauska tuumata, missä määrin mikäkin argumentti pitää ja kuivuuko tämäkin keskustelu egojen taistoon, kuten Tuula-Leena Variksen ja Hannu Raittilan samassa lehdessä käymä ns. kirjallinen sukupuolikeskustelu aikoinaan.

    Hilirimpsis.


Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjat

Löydät kirjoittamani romaanit, runoteokset, esseekokoelmat ja fantasiakirjat täältä

Seuraa minua