Skip to content
Picture of Jarkko Tontti

Jarkko Tontti

Idässä

Täällä ollaan, Kuhmossa. Kaupunki on isompi kuin osasin odottaa. Löytyi tasokas kirjakauppa ja paljon muuta kiinnostavaa.

Havaintoja: Hätkähdyttävän monella ulkomaalaisella miesmuusikolla on käkkäräiset, pitkät tai puolipitkät hiukset. Runoilijapartiomme päivitteli tätä, mutta ei osannut päättää onko kyseessä syy vai seuraus. Kulkeeko kamarimusiikkigeeni yhdessä käkkärähiuksisuuden kanssa vai aiheuttaako kamarimusisointi hiusten käkkäröitymistä?

Silja Järventausta ja Jyrki Heikkinen esiintyivät eilen. Minä olen lauteilla huomenna Ville Hytösen kanssa. Anja Erämaja on juontanut runoillat ja  kaitsinut meitä ensikertalaisia.

Lisäys to 19.7. Yllätysohjelmanumero ilmestyi keskiviikkoiltaan: Riikka Pulkkinen kutsui runoilijat vanhempiensa kesämökille Kuhmon kupeeseen.  Kuumaa ruokaa ja saunaa, viileää järveä ja juomaa. Riikan vanhemmilta kuulimme muisteluita festivaalin alkuvuosilta.

Jaa tämä

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

3 Comments

  1. Täältä tullaan perässä. Nähdään yhdeltätoista.

  2. Liekö käkkärähiuksisuudessa kysymys juutalaisverestä? Lukuisat lahjakkaat muusikot ovat juutalaisia.

  3. Avatar photo

    Jeps, Villeä ja Vilja-Tuuliaa jo odotellaan…

    Jokin vaikeasti määriteltävä seemiläisyys huokuu monesta musiikki-ihmisestä.

    Toisaalta suomalaisella kapelimestarilla Lefa Segerstamillakin oli uusimmassa lehtikuvassa käkkärät; mutta ei ollut nuoruuden kuvissa.


Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjat

Löydät kirjoittamani romaanit, runoteokset, esseekokoelmat ja fantasiakirjat täältä

Seuraa minua