Skip to content
Jarkko Tontti

Jarkko Tontti

Kalle Haatanen

Jarkko Tontti -podcastin syksyn ensimmäiseksi vieraaksi saapui toimittaja, esseisti, tietokirjailija ja valtiotieteen tohtori Kalle Haatanen. Hänet tunnetaan YLEn radio-ohjelmastaan, mutta nyt päästetään Kalle ääneen Kallena.

Pitkäveteisyys, arjen runottomuus ja runollisuus – ja kuolema. Näistäkin puhuimme Kallen essekirjojen pohjalta. Lisäksi muun muassa koronasta, Trumpista, oikeistosta ja vasemmistosta, liberalismista ja identiteettipolitiikasta ja monesta muusta asiasta. Uutisten seuraamisen pakkomielteisyydestä myös. Lopulta pääsimme ironiaan. Sitä huomasimme kaipaavamme nykyajassa, joka on täynnä oikeassaolemista.

Kuunneltavissa Spotifyssa, YouTubessa, Apple Podcastissa ja muissa podcast-alustoissa. Ja suoraan tästä:

Jaa tämä

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

2 Comments

 1. Hei. Hyvä podcast, pitää kuunnella jatkossakin. Haatasta vuosikausia kuunnelleena oli hauska kuulla ensimmäistä kertaa vieraan asemassa.

  En tiedä haluatko palautetta, kun kyseessä on kuitenkin aika uusi podcast, mutta sanonpa kuitenkin.

  Pari kertaa nappasit kiinni jostain mitä Kalle sanoi, kuten kahdenvälisessä keskustelussa on tapana tehdä. Kun kyseessä on kuitenkin podcast, jäi välillä fiilis, että olisi ollut kiva kuulla vieraan ajatus loppuun asti.

  Kokonaisuutena kuitenkin erinomainen podcast.

  • Avatar photo

   Ah, kiitos palautteesta. Keskustelunomaisuus on tavoitteena ja välillähän siinä innostuu ja puhuu päälle…johon minulla on muutenkin taipumusta. Mutta koska olen oppimiskykyinen nuori mies, otan tästä neuvost vaarin ja parannan tapani.


Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjat

Löydät kirjoittamani romaanit, runoteokset, esseekokoelmat ja fantasiakirjat täältä

Seuraa minua