Skip to content
Picture of Jarkko Tontti

Jarkko Tontti

Kuolema nenäkarvoille!

Siirtymä kesäasunnolta ihmisten ilmoille vaati erityistoimia. Matkustin eilen huvilalta Tampereelle, koska tänään luen runoja Viitapiirin järjestämässä Runopihassa. Entinen kotikaupunkini näytti yhtä aikaa samanlaiselta ja erilaiselta kuin ennen.

Toisin kuin Helsingissä, missä Stockmannilta saa kaiken sen mitä ei tarvitse, Tampereella Sokos on tavarataloykkönen. Suuntasin sinne mitä tärkeintä erityislaitetta ostamaan.

Koska hiusmallini on kekkonen, joudun huolehtimaan siitä koko ajan. Leikkuri unohtui Helsinkiin, ja  siksi täytyi etsiä uutta Tampereelta. En halua karvapäänä esiintymään. Mutta käteviä hiustrimmereitä ei myytykään sellaisenaan, vaan muuta rompetta tuli kytkynä. Mm. en-sano-minkä-näköinen, puikulanmuotoinen pörisijä nimeltään Nasentrimmer eli Tondeuse nez et oreilles. Suomeksi nenäkarvanpoistaja. Tekee selvää myös korvahaituvista. Työnnellessäni tätä surisijaa ruumiinonteloihini tulin ajatelleeksi, että kuinka olenkaan voinut ilman tällaista selvitä tähän asti.

Jaa tämä

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

3 Comments

  1. Siis tuon härpäkkeen pitäisi olla lakisääteisesti pakollinen jokaiselle täysi-ikäiselle miespuoliselle kansalaisille. Niitä voitaisiin jakaa vaikka sivarissa ja armeijassa alokkaille. Olen sen verran pinnallinen, että minulta on mennyt monen keskustelukumppanin sanoma täysin harakoille kun tämän nenäkarvat ja korvatupot ovat hyppineet silmille.

  2. Voin suositella. Itse tosin käytän mieluummin vanhan, ex-tyttöystävän isän kirpputorilta ostaman ja ex-tyttöystävän huolella desinfioiman parranajokoneen pikkuruista trimmeriä.

  3. Avatar photo

    Minulle alkoi ostoksen myötä uusi elämä. Ennen olin sorkkinut kynsisaksilla ja ties millä sieraimiini kehnoin tuloksin. Nyt surisee näpsäkästi. Suosittelen!


Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjat

Löydät kirjoittamani romaanit, runoteokset, esseekokoelmat ja fantasiakirjat täältä

Seuraa minua