Skip to content
Picture of Jarkko Tontti

Jarkko Tontti

Nostoja

Periksiantamaton kulttuurijärjestö Nuoren Voiman Liitto muistutti taas kerran siitä, mikä on olennaista. Olennaista ei esimerksi ole se, että Missi-Essi vaihtoi miestä. Sirkka Turkan kirjat sen sijaan ovat. Tämänvuotinen Nuori Voima -tunnustuspalkinto annettiin Sirkalle; elämäntyöstä ja esimerkillisyydestä. Samalla kuulimme huhuja Nuori Voima -lehden päätomittajalta Martti-Tapio Kuuskoskelta. Piakkoin alkaa ilmestyä uusi Kritiikki-lehti, Nuoren Voiman kylkiäinen.

Mitä muuta?

Teatterivinkkaus. Anna Veijalaisen luotsaamassa KokoTeatterissa pyörähti eilen vauhtiin Teemu Kaskisen Syktyvkarin piru. Kaskinen on myös syksyn esikoiskirjailija. Suosittelen.

Ja vielä. Blogistanin kansalaisuutta on menestyksellä hakenut Juha Siro.

Jaa tämä

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

2 Comments

  1. Hyvin valittu tuo Turkka. Olisi tietysti monta muutakin hemmetin hyvää kirjailijaa jotka eivät lööpeissä vilku. Mutta olisivatkin iltaäpäivälehtirahvaalle liian hyviä!

  2. Moi!

    Kyllä, Sirkka Turkka on ehdoton valinta palkinnon saajaksi. Taitaa olla kirjailija, joka saa kaikkien kollegoiden varauksettoman kunnioituksen. Näin minä olen asian ymmärtänyt.

    Ja Blogistanian kansalaisuus… jep, hienoa, kiitos. Olen blogaillut vasta tämän kesän, mutta antoisaa on ollut. Ja mukavaa, kun huomaa, että Blogistaniassa on eloa. Media vähentää kulttuuria, mutta sitä virkeämmin se elää bittiavaruudessa.


Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjat

Löydät kirjoittamani romaanit, runoteokset, esseekokoelmat ja fantasiakirjat täältä

Seuraa minua