Skip to content
Picture of Jarkko Tontti

Jarkko Tontti

Putinistit vauhdissa

Jos en paremmin tietäisi, luulisin, että kyseessä on WSOY:n markkinointiosaston tempaus. Ei taida olla. Putinistinuoret eli Nashi-järjestö saapuu Suomeen osoittamaan mieltään Sofi Oksasen ja Imbi Pajun kirjan julkistamisen tiimoilta. Dosentti Johan Bäckman on tiedottanut asiasta ”Suomen antifasistinen komitea” -nimisessä blogissa. Tiedoksi: antifasismi ei tässä yhteydessä tarkoita kriittistä suhtautumista Venäjän nykyjohtoon, vaan sen puolustamista.

Jaa tämä

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

3 Comments

  1. Kuinkahan paljon tuo Bäckman saa kuukaudessa palkkaa KGB:n seuraajalta FSB:ltä?

  2. Tätä menoa Bäckman tekee Sofi Oksasesta kohta Suomen presidentin ja nopeuttaa Suomen liittymistä Natoon kymmenellä vuodella.

  3. Neuvostoliitossa fasismi oli neuvostovastaisuuden synonyymi, se on näköjään siirretty sellaisenaan koskemaan myös venäläisvastaisuutta.

    Liekö totta se, että neukut eivät koskaan puhuneet natseista, vaan aina fasisteista, koska kansallissosialismin käsitteeseen sisältyvä ”sosialismi” olisi sekoittanut yksinkertaisten kansalaisten päitä?

    Surkuhupaisimpia ilmiöitä Putin-kultissa on oheinen ”Putin-tyttöjen” biisi: tytöt ihastelevat Putinin miehekkyyttä ja hokevat haluavansa ”sellaisen miehen kuin Putin”:

    http://www.youtube.com/watch?v=tng8g95snLw&feature=related


Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjat

Löydät kirjoittamani romaanit, runoteokset, esseekokoelmat ja fantasiakirjat täältä

Seuraa minua