Skip to content
Jarkko Tontti

Jarkko Tontti

Runot 2009

Vuoden 2006 esikoiskirjailijaveljeni ja -sisareni julkaisevat toisia kirjojaan. Ville Hytösen Idän musta joutsen ja Marianna Kurton Maisemasta läpi tulivat aivan juuri. Romaanilla debytoinut Helena Kallio vaihtoi runolle: Kalarakastaja näki maailman muutama viikko sitten. Silja Järventausta ehti ponnistaa toisensa jo viime vuonna. Huhujen mukaan runovuodesta on kehiytymässä muutenkin ylenpalttisen runsas.

Nuoren Voiman Liiton talvipäivien yhteydessä julkaistiin Runot 2009, Suuren runokilpailun tulokset kirjana, kovissa kansissa peräti. Juhlissa sallin itselleni kerrottavan, että perinteinen J.H. Erkon kilpailu on menettänyt asemansa uudelle kilpailulle. Ensimmäisen Suuren runokilpailun (2006) menestyneimmät ovat jo esikoisensa julkaisseet. Uudesta katraasta voi hyvinkin ilmaantua kirjan tekijöitä. Juhlissa oli hauskaa, voittajat lauteilla esiintymässä, jouhikonsoittoa, Kaisa Ijäs ja Sirkka Turkka ja loppuun vielä Vallilan Tangoa. Kivat pidot.

Jaa tämä

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

2 Comments

  1. Erkon-kisan pitäisi saada kustantaja, nyt Gummerus on ovelasti ominut tämän uuden palkinnon ja keräilee siitä lupaavia kirjoittajia talliinsa.

  2. Avatar photo

    Ajatus on kyllä hyvä. Jonkun kustantajan kannattaisi osallistua J.H. Erkon kirjoituskilpailun järjestämiseen…ihan jo oman etunsa nimissä.


Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjat

Löydät kirjoittamani romaanit, runoteokset, esseekokoelmat ja fantasiakirjat täältä

Seuraa minua