Skip to content
Picture of Jarkko Tontti

Jarkko Tontti

Säätämistä

Siitä se lähtee. Toukokuun alusta käynnistynyt työhuoneyhteisömme vietti tänään kalustuspäivää. Viime viikolla haimme Kierrätyskeskuksesta huonekalut. Sain pöydän, tuolin, hyllyn ja puolet sohvaa alle satasella. Kierrätyskeskuksen miehet toivat tavarat paikoilleen.

Riikka Pulkkinen sen sijaan tilasi mieluummin Ikeasta. Ja sai hienon itsekoottavan kalikkakasan. Minä lähdin karkuun (olinhan jo pyyhkinyt pölyt omien kalusteideni päältä). Riikka (apuna Marianna Kurtto) jäi ruuvailemaan Ikean palikoita yhteen. Liukenin Helsinginkadulle kuntosalille ja uimaan.

Vallilassa Nilsiänkadulla sijaitseva työyhteisömme ei rajoitu vain meihin neljään kirjailijaan (mukana myös Henriikka Tavi). Naapurirapussa majailevat lisäksi Eino Santanen, Sanna Karlström ja Risto Oikarinen. Vinkki kirjallisuushistorian tutkijoille: Kannattaa jo nyt pistää sinne 2000-luvun kirjallisuus -pääotsikon alle koulukunta Nilsiänkadun mitään kaihtamattomat avantgardistit.

Jaa tämä

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

2 Comments

  1. Ja nyt vain jäämme odottamaan, milloin avantgardistit järjestävät ikimuistoiset tupaantuliaiset…

  2. Avatar photo

    Kunhan kotiudutaan. Se on muuten kokonaisuutena ties kuinka monen kymmenen eri alan taiteilijan ja muun freelancerin ArtLab. Monta kerrosta puurtajia.


Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjat

Löydät kirjoittamani romaanit, runoteokset, esseekokoelmat ja fantasiakirjat täältä

Seuraa minua