Skip to content
Picture of Jarkko Tontti

Jarkko Tontti

Töihin

Minut valittiin kirjailijoiden sananvapausjärjestö Suomen PENin puheenjohtajaksi. Kiitos luottamuksesta jäsenille! Samoin isohali edelliselle puheenjohtajalle Lauri Otonkoskelle, joka uurasti kaksi vuotta järjestön eteen.

Vuosikokouksessa kuultiin myös runoilija Paul Polanskya, joka luki runojaan ja kertoi Itä-Euroopan romanien tilanteesta. Suosittelen.

Jaa tämä

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

4 Comments

 1. Minua on pitkään ihmetyttänyt, miksi sananvapausjärjestöllä ei ole avointa keskustelupalstaa.

  Ryhdytkö ajamaan asiaa?

  • No, näyttäähän Suomen PEN:llä olevan ”Vapaa sana”-niminen palsta. Tosin välissä on sensuuri, samoin kuin aikoinaan SKP:n ”Vapaa Sana”-päivälehdessä.

   Arvostaisin silti vapaan sanan kannattajien vastausta kysymykseeni. En vieläkään tiedä, kuinka vapaa ”vapaa sana” on. Ehkä em. palsta on rajattu pelkästään fiktiivisen estetiikan alueelle?

   • Avatar photo

    Niin. Ehkä kuitenkin on niin, että kirjailijoiden sananvapausjärjestö saa julkaista kirjoitussarjaa, jonka tulokulma on kirjallinen.

    Matti Jaskari sen sijaan voi klikkautua esimerkiksi osoitteeseen https://www.blogger.com/ ja aloittaa vaikkapa blogin, jotta ihmiskunta pääsee nauttimaan hänen mitä kiinnostavimmista mielipiteistään.

    • Olen pahoillani, että tunkeuduin lukijan ominaisuudessa kaikkein pyhimpään. Nyt ymmärrän, että sananvapaus on kirjailijoiden tulokulma-juttu.

     Menokulmalle siirtyessäni taidankin kirjoittaa kirjan tai pari. Palataan asiaan.


Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjat

Löydät kirjoittamani romaanit, runoteokset, esseekokoelmat ja fantasiakirjat täältä

Seuraa minua

Viimeisimmät