Skip to content
Picture of Jarkko Tontti

Jarkko Tontti

Matti Apunen

Jarkko Tontti -podcastin kesävieraana Kangasalla työelämäprofessori Matti Apunen.

Onko journalismi politisoitunut? Miten journalistien poliittiset mielipiteet vaikuttavat journalismin sisältöihin – vai vaikuttavatko? Onko perinteisellä journalismilla ylipäätään tulevaisuutta, kun digitalisaatio on kovaa vauhtia disruptoimassa pelikenttää? Maailma on täynnä laadukasta mediasisältöä helposti saatavilla jokaisen ihmisen puhelimeen ja usein ilmaiseksi. Mihin enää tarvitaan Yleisradion ja Helsingin Sanomien kaltaisia kalliita, menneen maailman dinosauruksia?

Aluksi pohdimme kuitenkin sitä, miten Matti Apusesta tuli Matti Apunen. Jarkko ja Matti ovat molemmat Tampereen klassillisen lukion kasvatteja. Ikäerosta huolimatta löytyi jopa yhteisiä opettajia. Entä mitä Matti Apunen muistaa 1980-luvun Tampereen yliopistosta ja sen laitavasemmistolaisesta ajan hengestä? Onko se tehnyt paluun 2020-luvulla?

Jarkko tenttasi Yleisradion hallituksen puheenjohtaja Mattia myös siitä, palveleeko YLE tosiaankin kaikkia kansalaisia vaiko vain pääkaupunkiseudun korkeasti koulutettua ja keskiluokkaista punavihreimmistöä?

Kuunneltavissa Spotifyssa, Apple Podcastissa, YouTubessa ja muissa podcast-alustoissa. Ja suoraan tästä:

Jaa tämä

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjat

Löydät kirjoittamani romaanit, runoteokset, esseekokoelmat ja fantasiakirjat täältä

Seuraa minua

Viimeisimmät